Zouden we ooit springen
zonder vertrouwen in een goede afloop?

Wat ik doe

Er zijn drie dingen die de kwaliteit van jouw leven bepalen. Het zit allemaal in je, je hoeft het alleen te gebruiken.

We zijn allemaal geboren met een bijzonder sterk lichaam. Ons innerlijke kind vertelt ons direct wat voor ons de juiste keuze is en onze hele omgeving merkt het aan ons wanneer we doen wat we het allermooist vinden.

Alles wat ik doe is erop gericht om deze boodschap luid en duidelijk over te brengen en je te begeleiden in jouw avontuur op weg naar een gezondere en gelukkiger leven. En het mooiste is dat ik het allemaal gratis weg geef. Je hoeft je alleen mijn blogs te lezen, me te volgen op Facebook of je aan te melden voor de gratis training. Maar meedoen aan een van mijn workshops of reizen is natuurlijk ook een goed idee!

Kracht33%
Vrijheid33%
Passie33%

MIJN MISSIE

Ik wil deze wereld mooier achter laten dan ik ze gevonden heb. Door te leven vanuit liefde en dankbaarheid en waarde te zien in elk moment. Ik zet mijn energie dagelijks in om aan mijn missie te werken.

Het is mijn doel om zoveel mogelijk energie los te laten in deze wereld. Niet alleen mijn eigen energie maar ook door energie bij anderen op te wekken. Energie die zij weer voor hun eigen missie in kunnen zetten.

Mijn talent is jou te helpen bij het overwinnen van obstakels. Je te helpen de hindernissen die tussen jou en jouw leven met geluk, gezondheid en passie in staan te te overwinnen. Door je in contact te brengen met je oer-kracht, je te leren luisteren naar je innerlijke kind en je te helpen leven vanuit liefde en passie.

Wim Hof Methode

Als gecertificeerd Wim Hof trainer organiseer ik op regelmatige basis workshops in de Wim Hof Methode.

Klik op het ‘Wim Hof” logo voor meer informatie over mijn Wim Hof Methode aanbod.

Weekend van Verdieping

Dit onderdeel van het aanbod is nog in ontwikkeling. Zodra het ‘Weekend van verdieping’ beschikbaar is, vind je hier meer informatie terug.

Mocht je vragen of suggesties hebben, neem gerust contact met me op.

Samen op reis

Dit onderdeel van het aanbod is nog in ontwikkeling. Zodra ‘Samen op reis’ beschikbaar is, vind je hier meer informatie terug.

Mocht je vragen of suggesties hebben, neem gerust contact met me op.